Интериорни врати серия Стандарт

Интериорни врати Стандартни са едни от най-предпочитаните, посока цена и качество. Подходящи са за обзавеждане на всекикъв тип вътрешно помещение. Врати Стандарт включва голямо разнообразие от модели с красив дизайн. Крилото е изработено от два броя по 6мм HDF плоскости, покрито с машинно добавено топлопренесено PVC-фолио. Крилото е с рамка от масивна иглолистна дървесина, подсилена в средата с HDF оребряване. Предлага се във вариант с права каса (с перваз само от едната страна ) и във вариант с обла каса (с первази и от две страни).

Комплектът на вътрешната врата с права каса включва:

Каса: 100мм (ширина), врата, един комплект прави первази за от едната страна на касата, гумени уплътнени съобразени с цвета на вратата, стоманена брава, патрон с 3 ключа, 3 лагерни панти, дръжка от неръждаема стомана (стандартна или розетка) и метален насрещник.

Комплектът на вътрешната врата с обла каса включва:

Каса: 70mm, 100mm, 140mm, 190mm или 250mm, врата, два комплекта обли первази за от двете страни на касата, гумени уплътнени съобразени с цвят на вратата, стоманена брава, патрон с 3 ключа, 3 лагерни панти, дръжка от неръждаема стомана ( стандартна или розетка) и метален насрещник.