Римски щори

Изящество, неподвластно на времето…

Римските щори могат да бъдат акцент, допълнение или част от цялостния съвременен интериор и във всяка от тези роли да му придават артистичност и изящество. Съвременните римски щори се изработват от красиви платове в разнообразна ценова гама и лесни за използване механизми. При вдигане на щората, платът се надипля до определената позиция.

Предлагат се в два варианта:

      Модел Елеганте - комбинация между Плисе и Римска щора. Конструирана е с лесен за използване механизъм. Щората се управлява с корда. Има статичен горен профил и движен долен. Изработени са от текстилно платно, което се спуска и вдига до желаната позиция. Различни начини на събиране и водене на плата. Предлага се разнообразие от материи и десени. Цветовете на профилите, които предлагаме за този модел, са: бяло, тъмно кафяво, сиво и антрацит.

     Модел Аура - конструиран с лесни за използване механизми. Изработени от текстилно платно, което се спуска и вдига до желаната позиция. Предлага се разнообразие от материи и десени. Щорите се задвижват ръчно чрез елегантен синджир за управление или чрез ел. мотор. Римските щори запазват привлекателния си вид дори в събрано положение. При събиране на щората плата се надипля на красиви гънки, една под друга в горната част на прозореца. Платата се отделя лесно от релсата, за да бъде почистен.