Бамбукови щори

Естествена красота, стил, качество и функционалност - тези думи описват най-добрата колекция нито от бамбукови щори. Прецизно изработени от естествен бамбуков материал, те добавят уникален комфорт както в класическия, така и в модерния интериор. Бамбуковите щори са специално за хора, които ценят естествените материали. Съвкупността от естетичните, практични и функционални качества на бамбука правят щорите лесни за поддръжка и устойчиви на влага. Те са ефективна и екологична алтернатива за хора с изискан вкус, както за дома, така и за офиса.

     Модел Феба - Щора, съчетаваща отпускащата прохлада на естественият бамбук и изтънчеността на римските гънки. Това им осигурява предимство пред щорите от плат, защото те имат по-интересен и атрактивен вид. Модел Феба се задвижва, управлява и прибира като римска щора. При вдигане, щората се надипля до определената от вас позиция.

     Модел Ейша -  красива щора от естествен бамбук, която придава на дома ви съвършен уют и показват вашата индивидуалност. Управлението на бамбуковите щори става с помощта на въжен механизъм, който събира платното на руло.