сенници

Модерни и практични, сенниците Ви защитават от вредните слънчеви лъчи и дъжд, и същевременно разширяват дома Ви извън неговите стени. Сенниците ще превърнат Вашия двор или тераса в атрактивно и функционално жилищно пространство с едно движение на дистанционното или манивелата. Предлага се богата гама от цветове и десени на PVC или акрилни платове, а качеството на тъканта гарантира дълги години пълноцветна красота, без притеснения от избелване или прокъсване. Сенникът е изделие за предпазване от слънцето. Осигурява комфорт и същевременно предпазва от изгаряне. В зависимост от вида и площта на мястото, на което трябва да се монтира сенника, се определя моделът и конструкцията. Сенникът има следните опции:

►Той е средство за красива и ефективна защита от слънце, вятър и дъжд.

►Спира прекият контакт с лъчите.

►Филтрира слънчевите лъчи като спира вредните UV лъчи.

►Предпазва от изгаряне.

►Не запарва.

►Намалява температура в помещението с над 7º C.

►Не спира притока на естествена светлина.

►Предпазва от избелване изложените стоки на витрините на магазините и на мебелите във Вашата градина или тераса.

►Почти всички модели имат възможност да бъдат с ел. задвижване и с датчик за вятър или вятър/слънце за по-висока степен на защита.

►Богата гама от цветове.

►Изработва се по индивидуален размер на клиента.

► Създава уют.

Предлагаме Ви продукти със съвременен дизайн, устойчиви механизми, лесна експлоатация, изработени изцяло с алуминиева конструкция - осигуряват защита и комфорт в горещите годишни дни. Сенниците са подходящи за функционално декоративно оформление на витрини, тераси, прозорци, външни площадки на търговски обекти и други.