PVC профилни системи

За да получите отговори в най-голямата степен на желанията на нашите клиенти, предлагаме голямо разнообразие от профилни системи на различни производители, както български, така и немски. Профилите се отличават както по броя на камерите ( 4, 5 и 6 камерни системи ), така и по вида на използвания материал.

Предоставяйки на клиента различни видове профилни системи, в максимална степен изпълняваме изискванията за ниска цена на монтирания продукт, така и изискванията за висококачествен продукт.

Този като държим да запазим реномето си на сериозна фирма в бранша, никога не правим компромис с вида на използваните обков (механизмите за затваряне). Това гарантира на нашите клиенти, че няма да имате проблеми с провисване на крилата, недобро уплътнение, трудно отваряне или затваряне – независимо от вида на използваните профили.

Стъклопакетите, които използваме в монтираните от нас прозорци са изработени на машини ( а не ръчно ). Това гарантира високото им качество. Относно вида на стъклопакета е хубаво да се вземете в офиса, с цял избор на най-подходящия за Вас.

Това, което до голяма степен не се отличава от останалите в бранша е Монтажът. Държим изключително много демонтажът на старата дограма да е извършен отлично, без излишно къртене. А монтажът да е съобразен с изискванията за този род дейности, за ниво, за нормално функциониране на системите за отваряне и т.н.

Всеки един елемент ( Профил, Стъклопакет, Обков, Монтаж ) има  Гаранция .

В сайтовете на отделните производители на профилни системи, можете да се запознаете по-подробно за всеки един отделен продукт.