Руло щори Ден и Нощ

Специално за клиентите, които искат да имат продукт, който съчетава предложенията на класическите руло щори и тези на ламелните щори, предлагаме серията модели Ден и Нощ . Руло щорите Ден и Нощ се изработват от платове с редуващи се последователно прозрачни и непрозрачни ивици. Механизмите са лесни за употреба. Спускането и повдигането на щорите се извършва чрез верижка.

    Видове руло щори Ден и Нощ:

Руло щори Ден и Нощ Мини - модел с малка конзола и възможност за монтаж без пробиване върху отваряеми прозорци и врати чрез регулируем “П” окачвач. Този модел се различава от обичайните руло, което се използва за производство на специален плат, който е с редуващи се последователно ивици от непрозрачни и прозрачни области на материала. Към стандартната изработка може да се добави странично водене с найлонова корда. Профилите и частите, които предлагаме за този модел, които са с бял или кафяв цвят.

Руло щори Ден и Нощ Стандарт - моделът е отлична алтернатива на търговските дизайнерски варианти за различни помещения. Те могат да бъдат закрепени към стената или тавана. Модел „Ден & нощ Стандарт“ е система без вода. Изработва се от специален плат, който е с редуващи се последователно ивици от непрозрачни и прозрачни области на материала. Движението на плата се извършва чрез фино синджирче. Към стандартната изработка може да се добави странично водене с текстилна, найлонова или стоманена корда. Профилите и частите, които се предлагат за този модел са с бял или кафяв цвят.

Руло щори Ден и Нощ Елеганс – моделът се изработва с малка кутия. Този модел се препоръчва при щори с височина под 140 см. Модела е със заоблен декоративен профил и елегантни алуминиеви водачи, фино прилягащи към дограмата, спирайки притока на светлината и видимостта. Изработва се от плат с редуващи се последователно ивици от непрозрачни и прозрачни области на материала. Профилите и частите, които се предлагат за този модел щори са в цвят бял, кафяв, орех, златен дъб и антрацит. За щори с височина над 140 см се препоръчва модел Ден и Нощ Елеганс +, при които кутията е с по-големи размери.

Руло щори Ден и Нощ Комфорт - моделът е подходящ за закриване на големи площи. Препоръчва се за щори с ширина до 220 см и височина до 250 см. Платото е с редуващи се последователно ивици от непрозрачни и прозрачни области на материала. Движението на щората се контролира ръчно, чрез синджир или ел. мотор. Компонентите, които предлагаме за този модел, които са в бял цвят. Тези неща са уникално и иновативно решение в пространствения дизайн.