Входни за външни условя

Блиндирани врати серия Уют

Блиндирана входна врата, изработена от метал, размери с касата 96/200 см и 90/197 см. Дебелината на крилото е 70мм, а възможните посоки за отваряне на вратата са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна.

Покритието е устойчиво на преки атмосферни влияния. Моделът е комбинация от изчистени форми на дизайна и красив флорален мотив в центъра на крилото. С тъмна дървена шарка на покритието.

Вратата е в комплект с крилото, 10см. фиксирана каса, гумени уплътнения на крилото и касата, метален обков -брава, дръжки в цвят бронз ,2 бр. независими секретни ключалки,два патрона с капачки против разбиване + трета допълнителен тип “резе”,вградени в касата регулируеми панти,праг,крепежни елементи за монтаж на вратата и шпионка.

Този модел е много подходящ за къща. Дръжките са с по-нестандартни форма и ръкохватка. Моделът придава завършен вид на Вашето жилище!

Блиндирани врати серия Атмо

Блиндирана входна врата, изработена изцяло от метал с дебелина 1,2 мм. Размерите на вратата са – 860/1970 мм. и 900/2000 мм. Вратата се предлага с UV защита.

Дебелината на крилото е 70 мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. Структурата на крилото представлява два 1,2 mm метални листа, прахово боядисани между които е добавен метален лист с дебелина 1,2 mm, а за шумо- и термоизолацията е добавена вата .

Касата се регулира и може да облече зид с ширина до 34 см (с възможност и до 44 см допълнително заплащане). Моделът е с фабрично добавено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с “G-образна”  лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг. Вратата е снабдена с две независими заключващи системи, всяка с по три активни шипа.

В комплекта с включване:

  • Крило 7 см, изработено от: прахово боядисан метал и минерална вата
  • Регулируема каса за зид с дебелина до 34 см, с фабрично добавено гумено уплътнение по нея;
  •  Обков: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна /пасивните дръжки, които се предлагат с два типа – “полумесец” и “пура”/; шпионка с метално чукче; панти;
  •  Два секретни патрона с по три ключа; бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване;
  •  От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити в касата.

Блиндирани врати серия Композит

Структурата на крилото представлява два композитни панела с дебелина 4 мм, допълнително подсилени с два MDF панела с дебелина 6 мм, придаващи по-голяма здравина и изолация. Композитните врати са подходящи за външни условия. Има декоративни лайсните – алуминиеви, които отразяват огледално.

Размерите на вратата с касата са: 90/200 см.

Дебелината на крилото е 70 мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. За шумо и топло изолация е добавена минерална вата Касата се регулира и може да облече зид с дебелина до 34см. Моделът е с фабрично добавено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с „Г-образна“ лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и по-лесно изграждане на праг.

Вратата е снабдена с две независими заключващи системи, всяка с по три активни шипа.

В комплекта с включване:

  • Крило 7 см;
  • Регулируема каса за зид с дебелина до 34 см, с фабрично добавено гумено уплътнение по нея;
  • Обков, включващ: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна , шпионка с метално чукче; панти;
  • Два секретни патрона, бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване;
  • От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити в касата.