Ламинирани паркети

Разполагаме с изключително голямо разнообразие от модели и цветове.
Предлагаме също и професионален монтаж, както и транспорт до посочен от клиента адрес. Разполагаме и с всички необходими аксесоари, които съпътстват монтажа на паркета ( первази, клипси, подложки, лайсни и др. ).
Оглед на моделите може да се направи на място в Шоурума на фирмата.

Монтаж върху всякакви видове под

Ламинираният паркет може лесно да се адаптира към всички видове под, като почти независи от големината на пода, чистотата и влагата му. Ламинираните паркети доказаха, че са достойна алтернатива на масивните паркети, монтирани върху бетонни подове, които не позволяват директно захващане за пода. Ламинираните паркети могат да бъдат много лесно монтирани върху почти всяка повърхност, от бетонна, през дървена повърхност, до балатум или плочки.

Постигане на идеален под с прекрасен дизайн, със значително по-малко шум и нерви

Ламинираните паркети копират идеално различните дървени подове и изискват значително по-лесна поддръжка. Повърхността на ламинирания паркет изглежда съвсем автентично и наподобява желания вид дърво, без да е необходимо циклене и лакиране на паркета след поставянето му. Цената на квадратен метър ламиниран паркет е значително по-ниска в сравнение с тази на естествения паркет или плочките, т.е. вие получавате автентичен вид с високо качество на по-ниска цена.

Предимства

  • По-достъпен ценово от масивната дървесина
  • Гарантирана дълготрайност за много години
  • Естествен красив вид на паркет
  • Лесно се полага с перфектен резултат

Специфичното покритие на  ламинираният паркет го предпазва от надраскване и му осигурява висока износоустойчивост. Произвежда се в най-различни цветове – натурални дървесни, имитиращи каменен под, изчистени и смесени тонове. Като по този начин дава големи възможности за избор на клиентите.Друг показател, по който се различават видовете ламиниран паркет е неговата дебелина. В зависимост от настилката върху която ще се положи, може да изберете паркет с дебелина 6, 7 или 8 милиметра.

Всички тези предимства, превръщат ламинирания паркет в модерното и удобно решение за всеки интериор.

Нека ви запознаем с техническите данни за подовата настилка ЛАМИНИРАН ПЕРКЕТ или както почти всичко го наричат за по кратко ЛАМИНАТ
Като подова настилка ламинатът представлява конструкция от ХДФ плоча покрита със слой меламинова смола. Декора на плочата е специална хартия с компютърно изображение на съответната текстура на желаната дървесина.
Показваме ви схемата на слоевете от конструкцията на ламинирания паркет:

1. Първият слой представлява специално покритие от меламинова смола обогатена с алуминиев диосит AL203(Корунд), вторият по твърдост минерал след диаманта. Той е предназначен да предпазва дъската и декора от износване и изтриване
2. Вторият слой е импрегнирана с меламин хартия върху, която се предава изображението на ламинираната дъска (Дъб, Орех, Бук и др.)
3. Третият слой е ХДФ(дървесни влакна и смоли под високо налягане) плоча, която има 40% от влагопоглъщането на естественото дърво.
4. Четвъртият слой е балансиращ ламинатен пласт, който предпазва паркета от влага в основата..
5. Петият слой е покритие изолационно покритие на основата на естенствения каучук за хидро и шумо изолация (за ламинат от клас АС5).