Гаражни врати

Фирмата не предлага доставка и монтаж на Гаражни врати. Те могат да бъдат както ролетни, така и секции. Ролетните могат да бъдат стоманени или алуминиеви ( предлагащи по-добра изолация ).

 

Секционните врати се отварят вертикално и са разположени под тавана, за спестяване на място. Благодарение на тази конструкция предлагате максимално място в и пред гаража. Те са оптимално уплътнени от четирите страни с трайно еластични и устойчиви на атмосферно влияние уплътнения.

 

ГАРАЖНИ СЕКЦИОННИ ВРАТИ

 

Гаражните секционни врати са най-добрият избор за затваряне на гаража. Теилит осигурява максимална шумо- и топлоизолация благодарение на специфичната си структура – ​​така наречените „сандвич-панели” („секции”) с ширина 40 мм. „Сандвич-панелите” са изградени от фабрично поцинковани стоманени ламарини, между които има полиуретанов пълнеж.

Монтирането на този вид врати е от вътрешната страна за отваряне. Основно предимство е, че когато гаражът е отворен, сгънатата врата не заема от пространството пред или в него.

Този тип врати са изключително подходящи и за гаражи с невисок светъл отвор или при малко разстояние на трегера.  

При отваряне на гаража секционната врата се прибира чрез вертикално движение по релси. Когато достигнете до тавана, изграждащите я „сандвич-панели”, свързват панти, завиват под ъгъла и продължават хода си под тавана.

Гаражните секции позволяват да се върне вграждането на прозорци, през които навлиза естествена светлина в помещението. В тях може да се вграждат и по-малки пешеходни врати за улеснен достъп, когато не се налага отваряне на целия гараж.

 Гаражните секционни врати са снабдени с гумени уплътнения от четирите си страни, което допълнително за високо шумо- и топлоизолация. Гумените уплътнения възпрепятстват и проникването на прах и насекоми. 

Задвижването и на този тип врати може да бъде ръчно или автоматично. С цел предпазване на пръстите гаражните секционни врати са снабдени със система против прищипване. 

Боядисват се прахово по избор на клиента от пъстроцветната гама по RAL-каталог.

 

ГАРАЖНИ РОЛЕТНИ ВРАТИ

Гаражните ролетни врати са охранителни ролетки с  плътен ламел  или  с топлоизолация . За разлика от секционните гаражни врати при прибирането си се навиват в кутия над светлия отвори.

 

                                                                                  ПЛЪТНИ ГАРАЖНИ РОЛЕТНИ ВРАТИ

 Плътните гаражни ролетни врати се изработват от метални поцинковани ленти (ламели), нанизани една в друга чрез канали (шарнири). 

Благодарение на плътността на тип ролетни врати се осигурява пълно скриване на собствеността на гаража. 

Плътните гаражни ролетни врати се състоят от платно с вал и колони, обшивка на задвижващ механизъм, гумено уплътнение и 1 или 2 секретни брави. Посредством балансиращ механизъм (вал) се навива в кутията над отворите, която затваря. 

Плътната гаражна ролетна врата може да се монтира, както от външната страна, така и от външната страна на светлия отвори. 

Плътните гаражни ролетни врати могат да се задвижват ръчно или автоматично (при автоматично задвижване командването се извършва чрез дистанционно, бутон или ел. ключ). 

Гаражните ролетки се боядисват прахово по избор на клиент от пъстроцветната гама по RAL-каталог.  

 

 

                                                             ТОПЛОИЗОЛИРАЩИ ГАРАЖНИ РОЛЕТНИ ВРАТИ

Топлоизолиращите гаражни ролетни врати осигуряват добра шумо- и топлоизолацията на гаражите. 

Този тип ролетки се изработва от термоламели (два алуминиеви или стоманени листа, огънати машинно, с полиуретан пълнеж между тях). 

Състои се от платно с вал и колони, обшивка на задвижващ механизъм, гумено уплътнение и 1 или 2 секретни брави. Посредством балансиращ механизъм (вал) се навива в кутията над отворите, която затваря. 

Топлоизолиращата гаражна ролетна врата може да се монтира, както от вътрешната страна, така и от външната страна на светлия отвори. 

Топлоизолиращите гаражни ролетни врати могат да се задвижват ръчно или автоматично (при автоматичното задвижване командването се извършва чрез дистанционно, бутон или ел. ключ). 

Гаражните ролетки се боядисват прахово по избор на клиент от пъстроцветната гама по RAL-каталог.