Входни за апартаменти

Предлагаме на вашето внимание богат асортимент от входни метални и блиндирани врати, които ще задоволят всички вкусове. Голямо разнообразие от модели и цветове, подходящи за апартаменти и помещения на закрито. Вратите са на различни производители и с гарантирано високо качество.

Метални врати от сериите Комфорт и Уют, които предлагаме на конкурентни цени и с високо качество. 

Крилото на вратата е изработено от  два метални листа с релефна повърхност,  допълнително оребрено с метални профили и добавен между тях изолационен картон тип „пчелна пита”. Дебелината му е 50 мм или 70 мм . По фалца на крилото е добавено еднокамерно гумено уплътнение. Крилото е праховобоядисано. 

Металната каса е с дебелина от 100 мм  и с перваз за от едната страна.

Заключването е тристранно, 12-точково. Осъществява се с метални шипове , които влизат в касата в три посоки – нагоре, надолу и в страни, с 11 шипа, като има и вътрешна ключалка с един шип.

♦ Всички модели на блиндирани врати KARTAL , предлагащи сигурност и защита

Структурата на крилото на вратата представлява два 10мм MDF ламинирани панела . За шумо и топло изолация е добавена минерална вата . Крилото има вграден лист метал с дебелина 1.2 мм . Дебелината на крилото е  70мм или 90мм.  Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. От страната на пантите, крилото е подсилено с шест ( а при модел Елеганс с осем ) пасивни шипа, които при затворено положение на вратата влизат в касата.

Касата е регулируема, с первази за двете страни. Вратата може да се предложи в няколко варианта, като стандартно се покрива зид до 34 см , като по желание може да се покрие и зид до 50 см .

Входната врата е снабдена с две независими заключващи системи DAF моноблок, с по три активни шипа. Добавена е трета, скрита ключалка тип „резе“ от вътрешната страна.

Блиндирани врати ТРИУМФ , които са вградени в праг и се завладяват с модерен дизайн

Входна блиндирана врата, изработена от 1.2 мм прахово боядисан метал и 10 мм MDF фрезован панел с ламинирано покритие.

Структурата на крилото на вратата представлява  два 10мм МДФ ламинирани панела . За шумо и топло изолация e добавена минерална вата . Крилото има вграден лист метал с дебелина 1,2 мм . Дебелината на крилото е 70 мм . Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. От страната на пантите, крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата влизат в касата.

Касата е регулируема, с первази за двете страни. Изработена е от 1.5 мм прахово-боядисан метал. Вратата е с фабрично добавено гумено уплътнение по протежението на касата, с вграден праг, също с гумено уплътнение, което спомага за по-добра изолация и по-лесно изграждане на праг.

Габаритните размери на крилото с касата могат да бъдат 860/1970 мм или 900/2000 мм, покриващи зидове до 210; 340; 500 мм.

Вратата е снабдена с две независими заключващи системи, всяка с по три активни шипа, като е добавена и трета, скрита ключалка тип „резе“ от вътрешната страна на крилото. Снабдена е също и с шест пасивни шипа, влизащи в касата, при затворено положение на крилото.