Руло щори

Проектирани са така, че да предложат функционалност, която надминава очакванията и на най-взискателните клиенти. С руло, което можете да блокирате достъпа до светлина и топлина или да филтрирате слънчевите ни отблясъци, без да спирате притока на дневната светлина в помещението.

     Видове руло щори:

Руло щори Мини - модел с малка конзола и възможност за монтаж без пробиване върху отваряеми прозорци и врати, чрез регулируем “П” окачвач, както и обтегач за странично водене. В този случай не е необходимо продупчване на дограмата, което прави монтажа лесен и за непрофесионалисти. Към стандартната изработка може да се добави странично водене с найлонова корда. Профилите и частите, които предлагаме за този модел щорите са бял или кафяв цвят.

Руло щори Стандарт -  един от класическите модели щори с вал за навиване на плата, монтиран чрез елегантни планки с PVC покритие към дограмата. Движението на плата се осъществява посредством фино синджирче. При достигане на желаното положение, просто спирате - не е необходимо нищо да застопорявате. Към стандартната изработка може да се добави странично водене с текстилна или найлонова корда. Цветовете на профилите и частите, които предлагаме за този модел щорите са: бял, кафяв, сив, бежов, тъмносин, светлосин, зелен, жълт и оранж.

Руло щори Елеганс – моделът е със заоблен декоративен профил и елегантни алуминиеви водачи, фино прилягащи към дограмата, спирайки притока на светлината и видимостта. Плата се прибира изцяло в кутия. Предлага се богат избор на материи и цветове. Профилите и водачите на този модел щори са бял, кафяв, сребрист, антрацит и имитации на дърво (светъл дъб, орех, златен дъб, череша и махагон). Щората се управлява посредством фино синджирче. При достигане на желаното положение, просто спирате - не е необходимо нищо да застопорявате.

Руло щори Комфорт и Комфорт + -  моделът е подходящ за по-големи прозорци, дава възможност за изпълнение на щори с ширина до 220 см и височина до 300 см, а при модел Комфорт + и до 260 см ширина и до 350 см във височина. Движението на плата се контролира ръчно, посредством синджир. Този модел руло щори са стилни, удобни и много лесни за използване. Долният профил е „облечен“ в плата на щората, което го прави елегантен и много стилен.