Врати

Фирмата ни предлага най-голямо разнообразие от модели и видове врати в гр.Свищов.

Ако ви предстои обзавеждане на ново жилище или ремонт, нашите интериорни и входни врати ще задоволят всички Ваши изисквания за идеал и комфорт.

Ако търсите сигурност за дома си, ние ще Ви предложим сигурни блиндирани врати, хармонизиращи с представите Ви за защита и уют.

За да получите подробна консултация и за да се запознаете „на живо” с това което предлагаме, заповядайте в офиса и шоу рума на фирмата на ул.П.Евтимий 97, пл.Хан Бъчва.

Работим с клиенти както на едро, така и на дребно.

ЗА КОЛИЧЕСТВА - ОТСТЪПКИ !!!

 

1. Интериорни Вносни Врати

Фирмата ни е директен вносител на интериорни и входни врати. При нас ще намерите изключително голямо разнообразие от модели. Разполагаме и с различни по вид каси, които придават завършеност на монтираната врата.

 

2. Интериорни Врати - Собствено Производство

Фирмата ни разполага и с производствен цех за производство на врати от ламиниран MDF. Те се отличават от вносните с по добрата си устойчивост на износване, по-високо качество на обкова, и с това, че се изработват по индивидуални размери.

 

 

3. Входни Метални Блиндирани Врати

Фирмата ни е директен вносител на входни метални блиндирани врати. При нас ще намерите изключително голямо разнообразие от модели. Тези врати се отличават с различна дебелина на метала, както и по броя на заключващите системи.

 

 

4. Входни Блиндирани Турски Врати

Изключително подходящи за хора, които търсят сигурност за своя дом. Вратите се отличават с голяма дебелина на металните листове, добра топлоизолация и регулируемата каса, която позволява да се обхване зида от двете страни.

 

 

 

5. Входни PVC и Алуминиеви врати

 

Характерно за тях е, че се правят по индивидуален размер, с ниска цена са, устойчиви са на износване, и са лесни за поддръжка. Възможност за избор на различни цветове и материали за изработката им: декоративни или гладки термопанели, цветно или бяло ПДЧ, орнаментни или бели стъкла и стъклопакети. Приложение на алуминиевите и PVC вратите:

  • за входни врати на входове на блокове
  • за търговски обекти
  • за антрета и входни врати на къщи.

 

6. Интериорни Алуминиеви врати

Характерно за тях е, че се правят по индивидуален размер, с ниска цена са, устойчиви са на износване, и са лесни за поддръжка. Възможност за избор на различни цветове и материали за изработката им: декоративни или гладки термопанели, цветно или бяло ПДЧ, орнаментни или бели стъкла и стъклопакети. Приложение на алуминиевите врати

  • за санитарни възли (бани и тоалетни)
  • за интериорни (вътрешни) врати
  • за антрета и входни врати на къщи

 

 

 

7. Врати Хармоника

Спестете място със стил ...
За разлика от преградните страни, вратите хармоника дават възможност гъвкаво и временно да променяте разпределението на помещението в съответствие с дизайнерското хрумване или практични потребности.

Когато са отворени, вратите хармоника дискретно освобождават място за Вашето семейство или мебели, а при нужда бързо и безшумно осигуряват уединение и дискретност.
Вратите се произвеждат само по поръчка и според индивидуалните размери на мястото.
Могат да бъдат само с горна или с горна и долна релса.

Вратите хармоника са изработени от висококачествено PVC и се предлагат в цветове от снежно бяло до тъмен дъб, с възможност за вграждане на прозорчета за придаване на специален и елегантен вид на помещението.
Затварянето може да става с олекотена ръкохватка с магнит или семпла брава с ключалка.

 

 

 

Монтирани врати